Dāvanu idejas Motociklistiem

Dāvanu idejas Motociklistiem

Moto dzīvesstila dāvanas Baikeriem

Dāvināt un dāvanu prieks ir tās sajūtas, kas ilgst ilgāk par pašiem svētkiem. Vienalga vai tie būtu Ziemassvētki vai dzimšanas dienas, vai citi nozīmīgi svētki. Tomēr, ne vienmēr ir viegli atrast īsto dāvānu. Izvēloties dāvanu motociklistam, uzdevums var būt tik pat āķīgs kā "cietais rieksts" un liks kārtīgi pagrozīt galvu, pat, ja par moto dzīvi ir zināmi kādi priekšstatiNeatkarīgi no tā, vai dāvana ir paredzēta draugam, ģimenes loceklim vai mīļotajai personai, vai moto kluba biedram, lai atrastu dāvanu, kas sasaucas ar motociklistu aizraušanos, ir nepieciešams kāds grams (vai 100g kā stiprāka) priekšzināšanas.

Šajā rakstā mēs mēģināsim Jums sniegt kādu iedvesmu foršu baikeru dāvanu izvēles idejām, koncentrējoties uz piecām īpašām kategorijām, kuras iesaka Choppers komanda. Galvenā doma - ir jāatrod kaut kas īpašs, kas pauž baikeru dzīvesstila un moto prieku izpratni, dzīvesveidu.  

Ko vēlas cilvēks? Šoreiz – ko vēlas dāvanās Baikeri?

Bikeri ir unikāla kategorija, kā mēs paši smejamies – A kategorija (lasi - elite), ko saista kopīga mīlestība pret motocikla piedāvāto brīvību. Lai izvēlētos dāvanu, kas patiesi rezonē, ir ļoti svarīgi saprast baikeru stilu, attieksmi, lielās līnijās – par, ko iededzas sirds. Atšķirībā no parastajām dāvanu iespējām, piemēram, ideālas dāvanas vīriešiem, motociklistu kopiena novērtē preces, kas atspoguļo viņu mīlestību pret motocikliem, moto kopienu, attieksmi un viņu uzticību moto dzīvesstilam.

Ja tomēr nav priekšstatu vai nevari izvēlēties īsto dāvanu, Choppers piedāvā izvēli, kas atbilst dažādām gaumēm, nodrošinot, ka katrs aksesuārs ir ne tikai stilīgs, bet arī lieliski iederas moto dzīvesstilā.

Šeit būs 5 ieteikumi Baikeru Dāvanām:

1. Viena unikāla un simboliska dāvanu iespēja ir Aizsargzvaniņi.

Tradicionāli tiek uzskatīts, ka šie zvaniņi sniedz mocistam aizsardzību, pasargā motociklu no negadījumiem uz ceļa, tehniskām likstām. Motocikla zvaniņi ir kļuvuši par neatņemamu baikeru kultūras sastāvdaļu. Papildus simbolismam zvāniņu dāvināšana pauž rūpes, mīlestību, gādību. Turklāt, lai leģenda darbotos, motobraucējam šis zvaniņš ir jāsaņem no personas, kas viņam vēl labvēlību, proti, pats baikers šo zvaniņu nevar sev iegādāties.

2. Baikeru stila T-krekli

Nekas tā neliecina par motociklistu vairāk kā stilīgs, ar dzīvesstilu paudošs apģērbs – vai tas būtu ikdienā valkājams apģērbs vai moto ekipējums. Choppers piedāvā virkni motociklistu stila t-kreklu - roķīgai ikdienai (oficiāli licenzētu mūzikas grupu T-krekli), kas atspoguļo moto dzīvesveida būtību, bet arī nodrošina komfortu un izturību, padarot tos par ideālu papildinājumu jebkura baikera garderobei. 

Ne tikai roķīgi T-krekli, bet arī ieskaties Choppers piedāvātajā baikeru cepures & lakati kolekcijā!

3. Galvaskausu, ērģlu, vilku simbolikas aksesuāri 

Principā galvenie baikeru simboli ir trīs – ērglis, vilks un galvaskausi. Vieni no populārājaiem aksesuāriem ir skeleta tēmas izvēle. Kā teikt – tāds, tādu neaiztiek. No galvaskausu formas rotaslietām līdz dzērienu kausiem, un telpas dekoriem – šie aksesuāri ne tikai piešķir baikeru stila nianses ikdienas aksesuāros, bet arī demonstrē attieksmi, vai nu tā būtu ērgļa brīvība, vilka - vientuļais gars, vai skeletu - bezbailība. 

4. Dekoratīvās metāla plāksnes: Dekori Baikerstilā

Dekoratīvas metāla plāksnes ar unikālu dizainu vai personalizētiem ziņojumiem ir lieliska dāvanas izvēle. Šīs plāksnes ļauj jebkurai telpai piešķirt moto dzīvesstila unikālo raksturu. Dekorē garāžu,  dzīvokli vai māju, kluba telpas utt.

5. Dāvanu kartes moto ekipējumam: Ļaujiet baiker-draugam pašam izvēlēties

Ja rodas šaubas, ļaujiet pašam dāvanu draugam izvēlēties sev nepieciešamo. Tās ne tikai nodrošina, ka dāvana ir praktiska, bet arī parāda, ka ievērojat viņu individuālās vajadzības. Choppers dāvanu kartes var izmantot gan mūsu e-veikalā, gan veikalā Rīgā, Matīsa 28a.

Lai skaists svētku laiks un izdodas atrast pašas foršākās dāvanas,

Novēl Choppers komanda!

Iepriekšējais ziņojums Jauns ziņojums

Komentāri

Pieveinot komentāru

choppers